"Noh, kyllähän sillä ajaa voi", sanoi Bolidenillä korjausmies joka anto mulle pyörän. Ja kyllä, sillä tosiaan voi ajaa, ei mitään ongelmaa mutta tuo lausahdus vain pelotti isosti. Ajattelin jo varata valmiiks ajan terveysasemalta että voin mennä sinne kun kaadun pyörällä. En sitten varannu mut vielä on töitä jäljellä.

Polkupyörä on muuten harvinaisen hieno. :D
Naisten pyörä joka on maalattu keltaseks joskin maali on jo erittäin rapistunut. Ruoste paistaa ja välillä kuuluu pelottavaa nitinää. Niin, kyllähän sillä ajaa voi.

Tänään oltiin merimajalla hommissa. Tytöt alko putsaamaan semmosia kivipenkkejä ja sieltä lehtien ja roskien seasta löyty jos jonkunlaista mönkiäistä. Oikeesti ne oli kyl tuhatjalkaisia varmaan mut karvamadoiks me ne nimettiin. :P
Joten pari kirkumiskohtausta tuli Eveliinan suunnalta. Kyllä mä lopussa jo vähän paremmin pystyin työskennellä, uskalsin jopa ottaa niitä lehtiä kasasta jätesäkkiin.

Jopa esimies nauro mulle... Noo, kylläpä hän sitten tänään sanoi että ei oikeen keksi meille enää mitään hommaa. Yhtä työtä selittäessään (piirsi paperille) sanoi että osaa piirtää paremmin nurinpäin ku selvinpäin. Eiku siis oikeinpäin. :D väläytyksiä itse kullakin.

Jalkapalloa TAAS ihan vaan vaihtelun vuoks... Noo, menen olemaan tilanteessa mukana tilanteesta paljoakaan ymmärtämättä. :D