Miks oma lusikka pitää sotkee joka soppaan? Tuo merkillinen kysymys, jonka tajuaa TAAS vasta sen jälkeen kun on ottanu taas yhden homman enemmän. Pitäis osata kieltäytyy ja sanoo ei, älä mee taas johonkin tommoseen, tapat ittes työllä. Mut yleensä ne kaikki hommat mihin menee on kummiski kivoja. Ainakin sen jälkeen ku ne on saatu valmiiks eli raskas työ on tehty ja saa levähtää.
Koulussa alkaa huomenna uus jakso, sieltä löytyis ainaski matikkaa (jeiiii!!) ja fysiikkaa (meijän ope tulee takas, at last). Loppu onkin sit vähemmän tärkeetä, ehkä jotain hissaa ja yhteiskuntaoppia. 8 tuntia vapaata kuulostaa ruhtinaalliselta sen jälkeen, ku on ollu vaivasia n. 2-3h vapaata viikossa.. Mut heti nyt vaa hymy pois huulilta, on siis aika suorittaa itsenäisiä. :D Joskus ärsyttää niin suunnattomasti, ettei haluu vaikka enkun opeks.. Olis paljon kevyempiä lukujärjestyksiä jos lukis humanistisia aineita ja kieliä. Ehkä niissä onnistuminen ei tuottaisi edes lähellekkään niin suurta onnea kuin jos saa matikasta hyvän, ehkä syy on siinä.

Pitäis mennä siivoamaan, ens viikko taas yhtä haipakkaa. Tai ei loppuviikko niinkään ku mennään pohjoseen, woohoo! ;) Mut nyt pitäis siivota ja laittaa huomisen kirjat, huoh. :D