Koettu ja kotiuduttu.

4.7
Lähdettiin (minä,Roosa,Antti-Pekka,Jaana ja Maija) ennen iltaseittemää ajelemaan Helsinkiä kohti Kyyjärveltä. Matkalla kuunneltiin paljon musaa, juteltiin ja AP pelas mun kännykällä. Ennen puoltayötä saavuttiin Sopeille Hesaan ja sielä sit syötiin vähäsen ja mentiin aika pian unille.

5.7
Aamulla kello soi 5.30 ja nouseminen oli suht tahkeeta tosi lyhyiden unien jälkeen. Ei sillä, suunnilleen tohon heräämisaikaan tottu kyl töitten myötä. No, siitä sit aamupalan jälkeen lentokentälle ja kaiken maailman uudet jutut tuli käytyä läpi. Antti jäi Hesaan joten meitä oli 4 menossa Wieniin. Koneeseen boarding alko ja mua jännitti ihan sikana. Melkeen itketti jo siinä vaiheessa. Roosa talutti mut koneeseen ja heti ku pääsin penkkiin istuu ni niagaran putoukset alko virrata silmistä. Hemmetinmoinen paniikki ja ahdistus. No onneks tuli kiva lentoemo ja rauhoitteli ja anto keinoja pelon lievittämiseen. Alkulento meni panikoidessa mutta sit onneks rauhotuin ku sai ruokaa ja muuta ajateltavaa. Roosa oli kyllä kullanarvoinen turva. Laskeutuminen meni kyl hyvin ja sekä nousussa että laskussa sain mikki hiiret korville. :P
Wieniin kesti kaks tuntia lentää ja sit ku päästiin sinne niin oli kauheen kuuma. Lentokentältä lähettiin linkalla hotellille joka oli meidän kohdalla Erzerzog Rainer. Oikeen kiva hotelli ja sielä oli kaloja ja kilpikonna. Päivä vaan käveltiin kaupungilla ja illalla käytiin syömässä wiener schnitzeliä. :D Oli ihan hyvvää. Sit mentiin hotellille ja minä nukahdin jo kymmeneltä.

Nyt täytyy mennä nukkuun,jatkuu huomenna^^